DKK 0,00

HF-SOMMER-RECEPTION

29.06.2018 kl. 16:20 Horsens HF & VUC, Horsens
Tilmeld

Billetsalget er slut

 

DKK 0,00

Kom med til HF-sommer-reception på skolen, hvor vi fejrer skoleårets afslutning og studenterne. Sommer-receptionen er for alle HF elever, medarbejdere, HF-studenter og deres familie - og det er ganske gratis. Til receptionen serveres velkomstdrinks, sandwich, kaffe/te og kage. Der vil være en bar med salg af øl, vand og vin.Tilmelding er nødvendig - så der er nok mad og drikke. Før HF-sommer-receptionen har årets studenter og deres familier været til dimission i Megascope fra kl. 15.00-16.15 - der er ingen billet til dimissionen.

Eftermiddagens program fredag d. 29. juni


DIMISSION - for årets HF-studenter + familie

  • Kl. 14.00 - 14.50 - Alle HF-studenter mødes med deres lærere ved åen bag skolen til fotografering (gruppebilleder) og en lille forfriskning, studenter og lærere følges derefter til MegaScope, hvor gæster og familie venter.

  • Kl. 15.00 - 16.15 - Familie og venner til studenterne er velkomne til dimissionen i Megascope. Vi fejrer studenterne med taler, musik og uddeling af elevpriser og eksamensbeviser. Særskilt program uddeles på dagen.

HF-SOMMER-RECEPTION - for alle HF elever, medarbejdere, studenter og deres familier

  • Kl. 16.20 - 18.30 - Der serveres velkomstdrinks, sandwich, kaffe/te og kage. Der vil være en bar med salg af øl, vand og vin.

Af hensyn til mad og drikke er tilmelding til HF-sommer-receptionen nødvendig - men arrangementet er gratis..
Skolens elever bestiller billet til sig selv og egne gæster til HF-sommer-receptionen. Gæster kan være nærmeste familie og/eller nærmeste venner.